De Topten website wordt momenteel gepauzeerd

  • Door m.tijskens
  • Gepubliceerd 6 maanden geleden

Gedurende enkele jaren heeft GoodPlanet de coördinatie van de Topten website in België voor haar rekening genomen. Binnen Topten werkten we aan de campagne HACKS (Heating And Cooling Knowledge and Solutions), een project om de markt rond duurzame toestellen voor verwarming en koeling van woningen te stimuleren. Samen met 17 partners in 15 landen en dankzij de financiële steun van het European Horizon 2020 programma, vervulden we de doelstellingen van dit project.

Aangezien het HACKS-project ten einde liep, kunnen we momenteel niet verder in Topten investeren. We hebben daarbij intern beslist om onze coördinatie voor Topten stop te zetten en om de website van Topten te pauzeren. We willen graag alle partners, fabrikanten, groothandelaars en installateurs waarmee we de afgelopen jaren hebben samengewerkt bedanken.
Op de hoogte blijven van wat er leeft rond energiezuinige apparaten in Europa? Op Topten.eu kan je steeds terecht. Ben je geïnteresseerd om als Belgische partner dit platform te beheren tijdens een van de volgende Europese energieprojecten? Neem dan gerust contact op met Marieke Tijskens via [email protected].

Aanbevolen producten